fbpx
Musical på Nordfyns Efterskole 2022

29-10-2021

Velgørenhedsløb

Indsamling til Børnelungefonden

Vores elever har haft fart på – bogstaveligt talt. Vi har nemlig netop sat det sidste punktum for årets store Velgørenhedsløb, hvor eleverne løb for at indsamle penge til Børnelungefonden, hvor de kan gøre en stor forskel! Alle eleverne har været med i det store arbejde med at finde sponsorerer og, selvfølgelig, sætte benene på nakken og løbe i den gode sags tjeneste.

De løb tilsammen imponerende 6.126 kilometer fordelt på 12 timers løb – og de gjorde det med gejst og smil på læben. 

Resultatet blev 118.102 kroner, der bliver doneret til Børnelungefonden Rynkeby. I torsdags blev checken indleveret til Rynkeby, og vi glæder os over, at pengene – og elevernes indsats – virkelig kan gøre en lille forskel for nogen, der har brug for det.

Her på Nordfyns Efterskole er vi utrolig stolte af vores elever, der har ydet en enorm indsats. Samtidig vil vi også gerne sige et stort tak til alle, der bakkede op om arrangementet. Fra forældre der heppede med til lokale sponsorerer og andre; tusind tak!

Esportslinje på Nordfyns Efterskole vinder til esports arrangement
Esportslinje på Nordfyns Efterskole vinder til esports arrangement
Esports arrangement

Læs flere nyheder

Nordfyns Efterskole får nye lokaler til eSport

eSportslinjen får nye lokaler

Nyt byggeri Vi har mange visioner for skolens fremtid. Skolen skal blandt andet have et ansigtsløft, så faciliteterne forbedres og bliver mere...
Se mere

Gymnastikopvisninger 2023

Spring ind i opvisningssæsonen med os! GymnastikBussen er rullende efter lang tids forberedelse, men nu vi er klar! 🤸‍♀️ Alle elever deltager....
Se mere