fbpx

Fodbold efterskole på Fyn

Fodboldlinjen er fyldt med kampråb og høj energi! Der er plads til dig på holdet, uanset om du er nybegynder eller øvet – det vigtigste er bare, at du har lyst til at spille en masse fodbold.

Vi har både træningsbaner og opvisningsbane tæt på – og en kunststofbane lige inden for rækkevidde, så du kan spille fodbold året rundt. Der er mange muligheder for at dyrke din interesse på vores fodbold efterskole.

Bliv en del af fodboldfællesskabet

På Nordfyns går vi op i vores linjefag. Men vi går også på i fællesskabet. Derfor dyrker vi begge dele, når vi giver den gas til fodbold på vores efterskole.

Vi deltager selvfølgelig i Efterskoleturneringen og DM i indendørs fodbold for efterskoler, hvor der er masser af kampe. Du får masser af tid på banen og mulighed for at vise alt, hvad du kan. Glæd dig til kampstemning, teamwork og fart over feltet!

Bliv en del af holdet!

På Fodboldlinjen er vi ét hold.

Uanset hvem du spiller med den pågældende dag, eller hvordan vi opdeler undervisningen, har vi én fælles mission: At spille hinanden bedre. Det betyder, at vi spiller sammen, vinder sammen og taber sammen.

Vi udvikler os i fællesskab og gør plads til alle spillere – uanset niveau, position og erfaring. Her får du pulsen op og styr på teknikken. Undervisningen på vores fodbold efterskole indeholder typisk høj-intensitetsopvarmning, boldøvelser, konditions- og styrketræning, småspil og spil på mål – altid med bolden i fokus. For vi ved, du lærer allermest, når du har græs under fødderne og en bold foran dig.

Bolden i centrum

På Nordfyns fodbold efterskole kommer du selvfølgelig til at spille en masse fodbold. Du kommer også til at lære en masse om teknik og taktik, imens du træner din fysik.

Du får også muligheden for at se andre fodboldspillere i action, når vi sammen tager ind for at se OB-kampe og hepper på de fynske helte.

Oplev fodboldlinjen