fbpx

Dit springbræt til livet!

Linjefag i Fodbold – Spring – Musik – Kunst – Dans – eSport

På Nordfyns Efterskole kan du vælge mellem 6 linjefag: Spring, Dans, Kunst, Fodbold, Musik og eSport. Uanset hvad du vælger, får du masser af timer til at fordybe dig i din interesse, nørde faget og møde andre, der brænder for det samme som dig! 

Du har linjefag 3 gange om ugen i 1,5 time hver gang. Her fokuserer du på det, du interesserer dig for og sammen med de andre på samme linjefag, får I tid til at gå i en linjefags-boble. Udover vores linjefag har vi også en bred vifte af valgfag, hvor du kan fordybe dig i andre spændende aktiviteter i løbet af året.

Spring

Tør du tage springet? På Springlinjen kommer du til at flyve gennem luften i vilde spring. Fra det første spring til flikflak, saltomortaler og araberspring – her finder du virkelig ud af, hvad din krop kan præstere!

 

Dans

Skru op for musikken og bevæg kroppen! Danselinjen sikrer dig sved på panden, grineflip og masser af fede moves. Du kommer til at arbejde med alt fra street style til jazz – og både nørde balletteknikker og waacking. 

 

Kunst

Kunstlokalet summer altid af liv. Her er der nemlig plads til kreativitet og vilde idéer, store armbevægelser og stille fordybelse. Linjefaget er for dig, der gerne vil eksperimentere og lege med dit unikke udtryk.

Fodbold

Fodboldlinjen er fyldt med kampråb og høj energi! Der er plads til dig på holdet, uanset om du er pige eller dreng, nybegynder eller øvet – det vigtigste er bare, at du har lyst til at spille en masse fodbold.

 

Musik

Har du altid drømt om at starte dit eget band? På Musiklinjen bliver drømmen til virkelighed. Uanset om du spiller eller synger, aldrig har holdt en guitar før eller har flere års musikundervisning bag dig, vil du blive udfordret og udvikle dig som musiker.

 

eSport

Du kan vælge at specialisere dig i CS2 eller LoL. Uanset hvad du vælger, bliver du en del af et stærkt fællesskab, hvor vi lærer og udvikler os sammen. Vi deltager desuden i flere turneringer i løbet af året.

Hvad siger eleverne?

Få et lille indblik i hvad tidligere elever har haft af oplevelser med Nordfyns Efterskole

Jeg er sikkert ikke den eneste…

Jeg kan tydelig huske DAGEN hvor det hele startede. Jeg gik og pakkede de sidste tasker med tøj og pludselig begyndte de klassiske spørgsmål at presse sig på. Hvem bliver min roomie? Kan jeg fungere med hende? Hvad vil de andre synes om mig? Er det her overhovedet noget for mig? Og oven i det mente jeg bestemt, at jeg var den eneste der havde det sådan!

Jeg havde fra starten besluttet mig for at gøre alt, hvad jeg kunne for at komme i snak med andre …

En ny familie

Det jeg savner mest, er det forhold, vi fik til vores lærer, rengøringskonen, køkkenpersonalet og ikke mindst vores venner. Det kan slet ikke sammenlignes med folkeskolen.

Ugen i køkkenet var super hyggelig. Jeg var der sammen med tre andre, der var med på at gøre den til en sjov uge. Så det gik nemt, og jeg fik snakket en masse fynsk med køkkendamerne …