fbpx

Hverdagen på skolen

Hverdagen på skolen

Hverdagen på Nordfyns Efterskole er sprængfyldt med indtryk. Det er helt anderledes end den hverdag, du har været vant til – for her er du sammen med dine lærere og klassekammerater hele tiden. I lever sammen, lærer sammen og dyrker jeres interesser sammen. Det gør din hverdag på skolen til noget helt særligt.

Efterskolelivet

På vores efterskole er der åbne aftentilbud med ture, teater, foredrag og meget andet! Oplev den særlige stemning uden for de skemalagte timer. Eleverne hygger i fællesrummene, spiller bold i hallen – og det hele summer af efterskoleliv.

Busforbindelse

Nordfyns Efterskole ligger nord for Odense og har gode transportmuligheder til og fra Odense og dermed til hele Danmark.

Fra efterskolen går der bus direkte til Odense Banegård, hvor du kan skifte til tog og bus i alle retninger. FynBus kører 1-2 gange i dags- og aftentimerne.

Se bustiderne i regionalplanen for 191 Odense-Særslev HER.

Dagsprogram på Nordfyns Efterskole

Alle dage på Nordfyns Efterskole er forskellige – og de er travle! Du kommer til at have mange forskellige fag, afprøve nye aktiviteter og møde nye mennesker hver eneste dag. 

For at give dig et overblik over, hvordan en dag på Nordfyns Efterskole kunne se ud, kan du se et eksempel på vores dagsrytme her:

7.15 – Morgentur og morgenmad

 

8.00 – Undervisning

 

9.30 – Områderengøring + pause

 

10.10 – Undervisning

 

11.40 – Samling og sang

 

12.10 – Middagsmad (varm)

 

13.00 – Undervisning (3×1,5 timer + pause)

 

18.10 – Aftensmad

 

18.30 – Lektiecafé/stilletime

 

19.30 – Skolens lokaler er til disposition

 

21.15 – Aftenforfriskning

 

21.45 – Være i eget hus (gøre sig klar til natten)

 

22.15 – Være på eget værelse

 

22.30 – Godnat! Alt skal være slukket