fbpx

Musik efterskole på Fyn

Kan du slet ikke holde din krop i ro, når musikken spiller? Sidder du og trommer med fingrene eller vipper med fødderne i takt til musikken? Så er dette linjefaget for dig!

På Musiklinjen bliver du en del af efterskolens band. Uanset om du spiller eller synger, er erfaren musiker eller endnu ikke har lært at læse noder, vil du få oplevelser ud over det sædvanlige – og selvfølgelig få udviklet dit musiske talent. Og det hele foregår i vores spritnye musik- og lydstudie!

Masser af musik

På Musiklinjen kan du slippe alle dine musikdrømme fri. Slå dig løs på guitar, trommer eller bas og oplev, hvad det vil sige at være en del af et band. Vi spiller mange forskellige genrer, men hovedsageligt rock, pop og dansk musik. Hvis du har et særligt musikønske, er der selvfølgelig også plads til det.

I løbet af linjefaget vil du komme til at spille en masse musik, få udvidet dit akkord- og noderepetoire, lære om lydteknik og lydsæt – og selvfølgelig forbedre dine musikalske evner, så du bliver en endnu bedre musiker.

Du og dit band kommer også til at spille til arrangementer på efterskolen og til den årlige musical, hvor flere hundrede gæster besøger skolen og oplever alt det, vi kan. Det er noget helt særligt at stå på scenen, omgivet af dine bedste efterskolekammerater og spille de sange, du har øvet i flere måneder.

Nyt musiklokale med faciliteter i top

Bliver du elev på efterskolens musiklinje, får du lov at boltre dig i vores helt nye faciliteter til musik. Vi har både et musiklokale med instrumenter og gode lydforhold – og et nybygget lydstudie, hvor vi kan indspille og nørde med vores egen musik.

Vi flytter undervisningen ud af øvelokalet

Undervisningen foregår selvfølgelig ikke kun i musiklokalet – som en del af faget kommer du til at opleve musikken på nye, anderledes måder. Når hele skolen tager på storbytur, tager Musiklinjen ud for at høre gademusikanterne spille, ser musiske mindesmærker eller spændende spillesteder.

Den almindelige undervisning indeholder også enkelte ture, f.eks. til et musikstudie i Odense eller mindre koncerter.

Kom op på scenen

Musik skal deles med andre.
Derfor kommer du også til at dele dine musikalske evner med andre.
En gang om året tager vi på turné, hvor vi spiller flere forskellige steder rundt omkring på Fyn, så du bliver vant til at stå på en scene og give den alt, hvad du har.

Oplev musiklinjen