fbpx

ESPORT EFTERSKOLE PÅ FYN

eSport er en sport. En sport, der kræver både teknik, strategi og teamwork for at nå til tops. På vores eSport efterskole får du både trænet din spilforståelse, strategi og samarbejdsevner, så du bliver en bedre eSportsudøver.

CS2

Counter-Strike 2 kræver et knivskarpt overblik og lynhurtige reflekser. På vores linje med CS2 udvikler vi sammen nogle traditionelle og utraditionelle strategier baseret på vores udvalgte mappool. Vi arbejder på at udvikle unikke skills for den enkelte spiller såvel som at øve på hurtig, effektiv og målrettet kommunikation, som giver en bombastisk sejr til os.

Alle kan vælge eSport efterskole, men det er en fordel at kende spillet godt for at få optimalt udbytte af undervisningen. For CS2 anbefaler vi derfor, at man har spillet omkring 200 timer. Vores efterskole med eSport stiller computere til rådighed, du skal blot have dit eget tastatur, mus, musemåtte og headset med.

LoL

League of Legends er et spil der udfordrer din strategiske og taktiske sans på både et individuelt plan og som et hold. På efterskolen arbejder vi i dybden med din rolle i spillet, som ikke kun er lanespecifik, men derimod hvilken opgave du har i en specifik teamcomp i forhold til modstanderne. Ved at bruge snilde, tålmodighed, præcision og at overholde nøje aftalte strategier, høster vi alle drakes, sender modstanderne på grå skærm og slår modstanderens Nexus itu.

Uanset dit niveau kan du vælge en eSport efterskole, men du får mest ud af undervisningen, hvis du har et vist niveau. For LoL anbefaler vi, at man har en account i level 30. Skolen spiller desuden på serveren EU West, hvorfor man skal have en account i den pågældende region. Det er gratis at oprette en account. Skolen stiller computere til rådighed, du skal blot have dit eget tastatur, mus, musemåtte og headset med.

Begge hold indgår i et stærkt eSportsfællesskab, hvor vi tager på tur sammen.
På linjefaget deltager vi i turneringer og evt. venskabskampe.

Mental træning er på skemaet på Nordfyns Efterskole med eSport

Glem alt om virtuelle skydevåben. I eSport er din hjerne dit vigtigste våben. Derfor får du grundig indføring i taktik og spilstrategi, mental træning og logisk tænkning og teambuilding. På den måde kan du træffe de bedste valg i spillet – og være med til at føre dit hold til sejr.

Mental træning foregår primært væk fra skærmene, hvor vi bruger græsset, blyant og papir samt tavler som vores nye arenaer.

Når du dyrker eSport, dyrker du en holdsport. Her er samarbejde og kommunikation essentielt for, at dit hold når i mål. Gennem teambuilding-øvelser og tests kommer du til at forstå din rolle i spillet og på dit hold, så du ved, hvordan du bedst kan gøre brug af dine styrker. Det kan have en afgørende rolle i spillet.

NFE er eSport efterskole med fairplay

Når vi spiller sammen på efterskolen, møder andre spillere eller hold både online og offline går vi efter fairplay. Det betyder, at vi respekterer hinanden og viser ansvar. Vi snakker ordentligt, er løsningsorienterede og behandler vores udstyr ordentligt. Det er fedt at vinde, men der er sjovest når alle er tilfredse.

Vi som eSport efterskole bestræber os derfor på at lære spillerne internet-etik og god moral indenfor LoL og CS2, hvor hån og tilråb ikke har nogen plads.

Det hele menneske

På eSportslinjen har vi ikke kun fokus på spillet selv, men også på dig som helhed. Vi tror på at for at blive rigtig dygtig, skal man kunne mere end at trykke hurtigt og rigtigt på tasterne. Vi ser spilleren i deres miljø, hvor de skal have den rigtige støtte omkring sig for at motivere dem. Vi arbejder med de unges tro på sig selv, hvordan man sætter sig nogle gode mål og hvordan man kan arbejde sig op til at nå disse mål.

Som elev på Nordfyns Efterskole med eSport kommer du til at møde andre unge med samme interesse som dig. Du bliver en del af et fællesskab, hvor det er fedt at nørde spildetaljer og gå helt i dybden med det spil, du brænder for.

LAN, paintball og spændende gæsteundervisere

eSport foregår ikke kun på skærmen – det foregår også uden for den. I løbet af året tager eSportslinjen f.eks. ud for at spille paintball, dyrke holdånden og tænke strategisk. Tidligere har vi også været ude og opleve professionelle faciliteter, møde professionelle eSportsudøvere og meget mere.

Desuden er skoleåret spækket med sjove aktiviteter som LAN og et væld af turneringer og kampe mod andre efterskoler. Hvem ved – måske er det dit hold, som kommer til at hive pokalen hjem næste år?

Teambuilding som vigtig del af eSport efterskole

Som elev på Nordfyns Efterskole med eSport kommer du til at møde andre unge med samme interesse som dig.
Du bliver en del af et fællesskab, hvor det er fedt at nørde spildetaljer og gå helt i dybden med det spil, du brænder for.

Oplev eSportslinjen