E-sport på efterskolen

E-sport er en sport. En sport, der kræver både teknik og teamwork for at nå til tops. På vores E-sportslinje får du både trænet din spilforståelse, strategi og samarbejdsevner, så du bliver en bedre e-sportsudøver.

Du kan vælge at specialisere dig i CS:GO eller LoL. Uanset hvad du vælger, bliver du en del af et stærkt fællesskab, hvor vi lærer og udvikler os sammen.

Alle kan vælge E-sport – uanset om du er nybegynder eller erfaren e-sportsudøver. Det er selvfølgelig en fordel at kende spillet godt, men det vigtigste er, at du er målbevidst og har lyst til at lære. Skolen stiller computere til rådighed, du skal blot have dit eget tastatur, mus og headset med.

Mental træning

Glem alt om virtuelle skydevåben. I e-sport er din hjerne dit vigtigste våben. Derfor får du grundig indføring i taktik og spilstrategi, mental træning og logisk tænkning. På den måde kan du træffe de bedste valg i spillet – og være med til at føre dit hold til sejr.

E-sport stiller store krav til din mentalitet, og det er vigtigt, du har hurtige reflekser og et klart hoved, når du sidder bag skærmen.

Når du dyrker e-sport, dyrker du en holdsport. Her er samarbejde og kommunikation essentielt for, at dit hold når i mål. Gennem teambuilding-øvelser og tests kommer du til at forstå din rolle i spillet og på dit hold, så du ved, hvordan du bedst kan gøre brug af dine styrker. Det kan have en afgørende rolle i spillet.

LAN, paintball og spændende gæsteundervisere

E-sport foregår ikke kun på skærmen – det foregår også udenfor den. Når hele skolen tager på den årlige storbyrejse, tager E-sportslinjen f.eks. ud for at spille paintball, dyrke holdånden og tænke strategisk. Tidligere har vi også brugt storbyrejsen til at opleve professionelle faciliteter, møde professionelle e-sportsudøvere og meget mere.

Desuden er skoleåret spækket med sjove aktiviteter som LAN og et væld af turneringer og kampe mod andre efterskoler. Hvem ved – måske er det dit hold, som kommer til at hive pokalen hjem næste år?

Teambuilding

Som elev på E-sportslinjen kommer du til at møde andre unge med samme interesse som dig.
Du bliver en del af et fællesskab, hvor det er fedt at nørde spildetaljer og gå helt i dybden med det spil, du brænder for.

Fyn - Bedste eSports efterskoler 2021

Oplev E-sportslinjen