fbpx

Danse efterskole på Fyn

Skru op for musikken, og bevæg kroppen!
Danselinjen sikrer dig sved på panden, grineflip og masser af fede moves. 

Danselinjen på Nordfyns Efterskole er for dig, der har lyst til at danse. Dig, der har lyst til at give den gas, imens musikken spiller – og en dag stå foran et rigtigt, levende publikum og vise alt det, du har lært.

Forskellige stilarter

Vi elsker at eksperimentere. At kombinere forskellige stilarter, afprøve nye trin og skabe noget helt unikt. I undervisningen arbejder vi primært med hiphop og moderne dans, men du kommer også til at hvirvle rundt i elegante piruetter, dyrke waacking og lære jazztrin. På den måde bliver du en mere alsidig danser.

Glæd dig til at lære en masse flotte og udfordrende koreografier, nørde danseteknik og opnå en større kropskontrol.

Sommetider bryder vi også med de vante rammer, f.eks. ved at se danseforestillinger i Odense eller træne i nye og anderledes miljøer. Når hele skolen tager på storbyrejse i efteråret, kommer du til at træne i professionelle dansestudier, møde nye koreografer og opleve, hvad det vil sige at danse i et helt nyt miljø.

Stå over for et rigtigt publikum

Du kommer selvfølgelig også til at optræde. Til at stå over for et rigtigt, levende publikum side om side med dine holdkammerater og vise, hvad du kan. Både til små opvisninger foran resten af skolen – men også i forårets gymnastikopvisninger, hvor du og resten af danseholdet får en helt særlig rolle.

Træn i nye omgivelser

Størstedelen af træningen foregår i skolens spejlsal, som er fuldt udstyret med barre til målrettet tekniktræning.
Her er der både plads til intens træning og fjolleri – for vi ved, at du lærer allermest, når du føler dig tryg.

Oplev danselinjen