fbpx

På ski med efterskolen

Ski på Nordfyns Efterskole

Der er næsten intet bedre end at drøne ned ad pisterne dagen lang efterfulgt af hygge med gode venner om aftenen. Det ved vi på Nordfyns Efterskole. Derfor kommer vores elever hvert år på en fælles efterskole skitur, hvor vi boltrer os i sneen, drikker varm kakao og styrker fællesskabet på tværs af skolens elever.

På ski med efterskolen

På Nordfyns er hele efterskolen med på skitur. Her drager vi til enten syd eller nord og opsøger de fede skisteder, hvor alle kan give den gas på lige netop det niveau, du er på. Er du garvet skiløber, kan du udfordre dine evner og blive endnu bedre, når du modtager undervisning, der passer til dit niveau. 

 

Er du nybegynder, tager vi dig i hånden og sørger for, du bliver tryg ved dine ski og udstyr. Som nybegynder er det også muligt at leje ski og hjelme, så du ikke behøver at investere i udstyret selv. Der er altså plads til alle niveauer, når vi tager på ski med efterskolen.

2 elever på skitur med efterskole

Skitur på efterskole skaber stærkt fællesskab

Skituren handler ikke kun om at give den gas på pisterne dagen lang. Når vi drager på ski med efterskole er det også her, vi får styrket det allerede gode fællesskab, som efterskoletiden er med til at danne. Og det er mindst lige så meget i fokus som selve ski-delen.

Når mange mennesker tager på skitur med efterskole på samme tid, vil der naturligt være forskel på niveauet på de enkelte elever. Her er det også oplagt, at eleverne hjælper hinanden på kryds og tværs, og de erfarne skiløbere kan give nybegynderne gode råd og en hånd med på vejen.

Glade elever på ski på efterskole
Fælles skitur på ski efterskole
3 elever poser på skitur på efterskole