Arrangementer & Rejser

Oplevelser på Nordfyns Efterskole

Et skoleår på Nordfyns Efterskole er fyldt med oplevelser. Fra foredrag på hverdagsaftener til rejser, gymnastikopvisninger og den årlige musical – de store oplevelser står i kø og venter blot på, du kaster dig ud i dem!

Her er et udpluk af, hvad du kan se frem til at opleve på NFE.

Stå på scenen til den årlige musical

Vores musical er noget helt særligt. Her arbejder hele skolen sammen om ét fælles projekt – helt fra start til slut. Hvert år opfører vi en ny, original musical med et manuskript, der er skrevet og/eller bearbejdet af skolens lærere. Det betyder, at du er en del af noget helt unikt, som du kan sætte dit præg på.

 

Du kan arbejde med alt fra scenedesign til kostumer, lys, lyd og røg – alle har en vigtig rolle at spille, uanset om du befinder dig på scenen eller bag den. Glæd dig til vi står sammen hele skolen og fyrer den af på scenen!

musical 2020

Kom med til Østrig!

Skituren er et af årets helst store højdepunkter. Når hele skolen pakker kufferterne og til Østrig, opstår der et helt særligt sammenhold – på tværs af årgange, linjefag og interesser. Her venter der nemlig store oplevelser i sneen – med masser tid til grineflip og fællesskab.

Uanset om du er erfaren skiløber eller helt nybegynder, vil du modtage skiundervisning og få udfordringer, der passer til dit niveau. Vi sørger for at leje ski og hjelme til alle, så du hurtigt kan kaste dig ud i sneen.

skitur
skitur

Oplev en storby

Hvert år tager vi til en af Europas fantastiske storbyer for at snuse til kulturen, historien og dyrke de enkelte linjefag. Vi har tidligere været i London – men hvem ved, hvor turen går hen næste gang? London, Paris eller noget helt andet?

På storbyrejsen kommer du bl.a. til at dykke ned i dit linjefag. Nogle af dagene er nemlig øremærket til, at de enkelte linjefag kan nørde deres fagområde, tage på ture, kaste sig ud i sports- eller kulturoplevelser og meget mere. Fodboldlinjen kan se en stor fodboldkamp, Kunstlinjen opleve et museum og Danselinjen træne i helt nye omgivelser – eller måske noget helt andet?

Glæd dig allerede nu – det bliver helt fantastisk!

london skoletur
london gymnastik