fbpx

Arrangementer & Rejser

Oplevelser på Nordfyns Efterskole

Et skoleår på Nordfyns Efterskole er fyldt med oplevelser. Fra foredrag på hverdagsaftener til rejser, gymnastikopvisninger og den årlige musical – de store oplevelser står i kø og venter blot på, du kaster dig ud i dem!

Her er et udpluk af, hvad du kan se frem til at opleve på NFE.

Stå på scenen til den årlige musical

Vores musical er noget helt særligt. Her arbejder hele skolen sammen om ét fælles projekt – helt fra start til slut. Hvert år opfører vi en ny, original musical med et manuskript, der er skrevet og/eller bearbejdet af skolens lærere. Det betyder, at du er en del af noget helt unikt, som du kan sætte dit præg på.

 

Du kan arbejde med alt fra scenedesign til kostumer, lys, lyd og røg – alle har en vigtig rolle at spille, uanset om du befinder dig på scenen eller bag den. Glæd dig til, at hele skolen står sammen og fyrer den af på scenen!

musical 2020

Kom med på skitur!

Skituren er et af årets helst store højdepunkter. Når hele skolen pakker kufferterne og tager enten nord på eller syd på, opstår der et helt særligt sammenhold – på tværs af årgange, linjefag og interesser. Her venter der nemlig store oplevelser i sneen – med masser af tid til grineflip og fællesskab.

Uanset om du er erfaren skiløber eller helt nybegynder, vil du modtage skiundervisning og få udfordringer, der passer til dit niveau. Vi sørger for at leje ski og hjelme til alle, så du hurtigt kan kaste dig ud i sneen.

skitur
skitur

Oplev en storby

Hvert år tager vi til en af Europas fantastiske storbyer for at snuse til kulturen, historien og dyrke de enkelte linjefag. Vi har f.eks. tidligere været i London og Paris – men hvem ved, hvor turen går hen næste gang?

Glæd dig allerede nu – det bliver helt fantastisk!

london skoletur
london gymnastik