fbpx

Fællesgymnastik

FÆLLESGYMNASTIK

Fællesgymnastikken er obligatorisk på Nordfyns Efterskole – og en af de vigtigste grund til dét er, at det danner et helt særligt fællesskab!

På Nordfyns Efterskole har alle elever gymnastik og fysisk træning i 3 x 1,5 time om ugen. Vi sveder, leger og arbejder med grundgymnastik, rytmisk gymnastik og elementer af spring.

Den fysisk træning består bl.a. af opvarmning, konditions- , koordinations- og styrketræning, forskellige småserier, dans, spring og udstrækning.

 

GYMNASTIKOPVISNINGER

løbet af skoleåret sammensætter vi programmet til gymnastikopvisningen, som vi er klar med til foråret. Vi har ca. 20 gymnastikopvisninger rundt i landet.

Her er alle elever med til at skabe noget stort, som kulminerer i februar og marts måned med opvisninger forskellige steder på Fyn og det øvrige Danmark. Det er altid noget helt særligt, når vi er klar til at gå på gulvet og vise, hvad vi i fællesskab er nået frem til inden for gymnastik, spring og show.

Vigtigt er det, at man ikke nødvendigvis behøver nogle særlige forudsætninger for at være med – bare man er villig til at lære!

Fællesskab og fællesgymnastik på Nordfyns Efterskole
Gymnastiktræning på Nordfyns Efterskole