fbpx

Fællesgymnastik

FÆLLESGYMNASTIK PÅ GYMNASTIK EFTERSKOLE

Fællesgymnastik er obligatorisk på Nordfyns Efterskole – og en af de vigtigste grund til dét er, at det danner et helt særligt fællesskab!

Her indgår du i et fællesskab, hvor der skal samarbejdes på tværs af klassetrin, niveau og erfaring. Vi indtager sammen gymnastikgulvet og hepper på hinanden, så vi både får en god oplevelse og leverer et flot show. 

På Nordfyns gymnastik efterskole har alle elever gymnastik og fysisk træning i 3 x 1,5 time om ugen. Vi sveder, leger og arbejder med grundgymnastik, rytmisk gymnastik og elementer af spring. 

Den fysisk træning består bl.a. af opvarmning, konditions- , koordinations- og styrketræning, forskellige småserier, dans, spring og udstrækning.

 

GYMNASTIKOPVISNINGER

I løbet af skoleåret sammensætter vi programmet til gymnastikopvisningen, som vi er klar med til foråret. Vi har ca. 20 gymnastikopvisninger rundt i landet.

Her er alle elever med til at skabe noget stort, som kulminerer i februar og marts måned med opvisninger forskellige steder på Fyn og det øvrige Danmark. Det er altid noget helt særligt, når vi er klar til at gå på gulvet og vise, hvad vi i fællesskab er nået frem til inden for gymnastik, spring og show.

Vigtigt er det, at man ikke nødvendigvis behøver nogle særlige forudsætninger for at være med – bare man er villig til at lære!

to glade elever på efterskole med gymnastik
Gymnastiktræning på Nordfyns gymnastik efterskole
Elever til fællesgymnastik på efterskole
2 elever krammer på efterskole med gymnastik