fbpx

Faciliteter

Plads til alle

Nordfyns Efterskole er en moderne efterskole med veludstyrede idrætslokaler, lyse undervisningslokaler med interaktive tavler og masser af hyggelige hjørner og kroge, hvor du kan mødes med dine venner.

Du kommer ikke til at kede dig på Nordfyns Efterskole – her er der nemlig masser af mulighed for at udfolde dig kreativt og idrætsligt. Vores to haller summer altid af liv, ligesom vores motionslokale altid er i brug.

Spring løs i hallerne

Når du går på Nordfyns Efterskole, får du masser af plads til at udfolde dig på. Vi råder over to haller. Den ene bruger vi til opvisninger, musical og valgfag, og det er også her, Danselinjen folder sig ud.

Den anden hal er større og er sprængfyldt med springudstyr – fra springgrav til airtrack. Her kan du kaste dig ud i hæsblæsende spring på vores Springlinje eller blot mødes med dine kammerater om aftenen til en omgang fodbold, volleyball eller badminton. Her er altid noget at lave!

Fællessamling og mødesteder

Efterskolen er fyldt med hyggelige hjørner, hvor du kan hænge ud med dine venner – både i og uden for undervisningen. Fra naturfagslokalet til musiklokalet – vores faglokaler er lyse, velholdte og skaber de bedste rammer for din læring. Der er trådløst netværk på hele skolen, så du let kan sidde og arbejde med din computer i alle lokaler. Skolen har også en lang række mødesteder; en lys spisestue, alrummet, hvor vi mødes til fællessamling, fortælletimer, fællesmøder og meget mere – og selvfølgelig opholdsstuen, hvor der er plads til et spil pool eller en snak med dine klassekammerater.

Vi sørger for at skabe rammerne for, at du får den bedst mulige hverdag. Og én ting er sikkert: Du kommer aldrig til at kede dig!

Her ser du hal 1. Det er vores ‘gamle hal’, men den er blevet ‘opdateret’ til “Hal 1, v. 2.0”.

Det er primært vores liniefag DANS, der holder til her, men hallen bruges også til et væld af aktiviteter:
Musical, valgfag, fastelavn, fernisering, foredrag, emneuger, fremlæggelser og så videre og så videre …

Her ser du hal 2. Vores hal med springgrav og airtrack. Der er altid stor aktivitet i den store hal. Både når der er undervisning, men også når eleverne har fri.

Om aftenen spilles der fodbold, volleyball, badminton, der springes, og på tribunerne kan man hænge ud og se på.

hal 2 gym
hal 2 hold gym

Motionslokalet

motionslokale 4
motionslokale 3

Nye maskiner i motionslokalet

Uanset om du vil løbe eller løfte, kan du gøre det i vores veludstyrede motionslokale! Vi har netop købt nye maskiner, og de står til fri afbenyttelse, så du kan motionere i fritiden.

motionslokale 2
motionslokale 1