fbpx
Musical på Nordfyns Efterskole 2022

14-11-2022

Klar, parat…Musicaluge!

Så nærmer tiden sig, hvor vi alle skal i gang med at knokle. Vi er næsten klar til at gå i gang med en god uges fælles projekt om at få en musical op at stå.

Der skal bygges scene, øves musik, sættes lys op, males kulisser, sys kostumer og meget andet! 

Årets forestilling i 2022 er intet ringere end historien om den generte pige Sandy og den læderbeklædte charmør, Danny – nemlig GREASE.

Som altid her på efterskolen er alle elever involverede i det store setup. Og i grupper kommer vi til at arbejde hårdt og intensivt. Nogle med musik, skuespil og dans — andre med lyd, lys, bygning af scene, kulisser, kostumer og oplevelser!

Der kommer til at være fuld skrue på i en hel uge, og det hele går forhåbentligt op i en skøn, højere enhed torsdag den 24. og fredag den 25, november, når der er forestillinger for tidligere elever, familie og andre  NFE-musical-fans!

Vi glæder os til endnu en gang at mærke fællesskabet og vise, hvad vi kan – sammen.

Læs flere nyheder

GIRLS (DO) GAME CAMP

Er du en pige mellem 10 og 14 år - og spiller du computer?  Så kender vi et sted, du helt sikkert kunne tænke dig at tilbringe 3 dage i...
Se mere

Gymnastikopvisninger 2023

Spring ind i opvisningssæsonen med os! GymnastikBussen er rullende efter lang tids forberedelse, men nu vi er klar! 🤸‍♀️ Alle elever deltager....
Se mere