fbpx
Musical på Nordfyns Efterskole 2022

16-12-2021

Musicaluge

Traditionen tro deltog alle skolens elever i årets musicaluge. Det har været en hektisk, men FED uge, hvor der var fart over feltet.

”High School Musical” blev valgt som året musicalperformance, og derefter arbejdede eleverne hårdt for at blive klar til to store forestillinger.

Det har været en hård, men sjov og lærerig uge, hvor eleverne arbejdede i grupper inden for lys, scene, kostume, kulisse, lyd, skuespil, PR og musik for at levere en fantastisk forestilling!

I samarbejde med skolens undervisere transformerede eleverne Hal 1 til et STORT scene-setup, med både lys, røg, mørklægning og udsmykning, der dannede de perfekte rammer for årets musical.

Den hårde uges arbejde kulminerede i sidste uge med to store forestillinger, hvor elevernes familie blev inviteret forbi til premieren. Her blev ”High School Musical” modtaget med klapsalver, kæmpe ros og stor begejstring fra publikum.

Tak for en kæmpe indsats til alle!

Se mange flere billeder på vores Facebook-side

Bustur til Paris på Nordfyns Efterskole
Rejse til Paris med efterskolen
Linjefag med på rejse
Besøg ved Eiffeltårnet med Nordfyns Efterskole
Efterskolens danselinje i Paris
Fodboldlinje på rejse til Frankrig

Læs flere nyheder

Afslutning af elevhold

Afslutning med elevhold 2020-21

Så sluttede skoleåret 2020-21 med dejligt vejr Eleverne lavede den flotteste opvisning for deres forældre og bagefter var der pakning af biler, mad,...
Se mere

GIRLS (DO) GAME CAMP

Er du en pige mellem 10 og 14 år - og spiller du computer?  Så kender vi et sted, du helt sikkert kunne tænke dig at tilbringe 3 dage i...
Se mere