fbpx
Musical på Nordfyns Efterskole 2022

23-08-2023

Skoleåret 2023/2024 er skudt i gang

De nye elever er flyttet ind på Nordfyns

Efter en stille sommer, hvor der har været tomt og stille på Nordfyns Efterskole, summer det nu af liv fra den nye årgang af elever.

Den første uge er gået, og eleverne har fået en fornemmelse af, hvad efterskolelivet byder på af fede oplevelser og ikke mindst fantastisk fællesskab. Introugen har budt på ryste-sammen-aktiviteter med alt lige fra stoleleg og ballondans til cykelture og havelege. 

De friske elever fra årgang 23/24 er fyldt med god energi og fællesfølelsen er allerede godt indoktrineret i elevflokken. Det viste sig også i første weekend, hvor over 100 elever valgte at bruge tiden med deres nye venner og blev på Nordfyns.

Introugen er slut, og nu byder hverdagen på skoleårets almindelige skema med linjefag, valgfag, gymnastik og et utal af spændende aktiviteter i løbet af det kommende år.

 

På vores Facebook og Instagram kan du følge med i, hvad efterskolelivet byder på for vores elever og få et indblik i deres hverdag.

Læs flere nyheder

Esportslinje på Nordfyns Efterskole vinder til esports arrangement

Vores Esportlinje vinder!

Nordfyns Efterskole vinder kæmpe Esports arrangement! Vi er vilde med Esport – og det er vores elever også! Derfor stod forrige weekend i esportens...
Se mere

Årgang 2022-2023 er startet!

Årgang 2022-2023 er nu på skolen! De 145 nye elever har fået sagt goddag til hinanden og er ved at finde sig til rette på skolen.  Det er altid...
Se mere