fbpx
Musical på Nordfyns Efterskole 2022

22-09-2021

Landsstævne

Nordfyns Efterskole deltager på Landsstævnet 2022

Næste år slutter vi skoleåret af på en helt særlig måde. Nemlig på DGI Landsstævnet!

Landsstævnet er Danmarks største idrætsfestival. Hvert fjerde år strømmer tusindvis af aktive danskere til Landsstævnet, der kan præsentere et væld af idrætsaktiviteter, fællesskab, fest og farver. I 2022 er det Svendborg, der slår dørene op for landsstævnet, og som sædvanligt stiller efterskolerne med et mangfoldigt hold af skønne elever.

På Nordfyns Efterskole elsker vi bevægelse og fysisk aktivitet, og derfor tager vi selvfølgelig med til den store idrætsfest!

Udover forskellige idrætsaktiviteter deltager efterskolerne i en række fælles gymnastikopvisninger. Alle elever skal i én eller anden grad deltage i opførelsen af 3 shows, hvor gymnastik, spring og fællessang til livemusik vil være dominerende aktiviteter. Under sidste landsstævne var 6700 elever fra 61 efterskoler samlet til fællesgymnastik, og næste lige så mange er allerede tilmeldt næste års stævne. En kæmpe oplevelse venter eleverne på Nordfyns Efterskole!

Vi glæder os til en uge med bevægelse, Landsstævne-aktiviteter, sange og FÆLLESSKAB!

 

Læs flere nyheder

GIRLS (DO) GAME CAMP

Er du en pige mellem 10 og 14 år - og spiller du computer?  Så kender vi et sted, du helt sikkert kunne tænke dig at tilbringe 3 dage i...
Se mere