fbpx
Musical på Nordfyns Efterskole 2022

04-05-2023

Forslag til reformer på grundskoleområdet

Reformkommissionen er i dag kommet med forslag til reformer på grundskoleområdet. Bl.a. at afskaffe 10. klasse.  

Se Reformkommissionens rapport her:  
https://reformkommissionen.dk/ 

Reformkommissionen er en uafhængig kommission bestående primært af økonomer. Den blev nedsat af den tidligere S-regering for at komme med bud på reformer på flere samfundsområder. Kommissionens anbefalinger drøftes den kommende tid af politikerne på Christiansborg, og vi følger udviklingen tæt via Efterskoleforeningen, efterskolernes interesseorganisation. 

Reformkommissionens forslag kan naturligvis give anledning til en del spørgsmål. Vi kan ikke svare detaljeret på spørgsmål på nuværende tidspunkt. 

Der er ikke truffet politisk beslutning om forslagene. Den politiske proces kan tage lang tid og vil ikke påvirke de unge, der går på efterskole nu, er skrevet op til efterskole næste år eller de kommende år. Vi skriver unge op til efterskole i 10. klasse som hidtil. Og vi laver efterskole som hidtil.  

Følg med løbende her på efterskolerne.dk

Læs flere nyheder

Nordfyns Efterskole deltager til det kommendes års landsstævne

Landsstævne

Nordfyns Efterskole deltager på Landsstævnet 2022 Næste år slutter vi skoleåret af på en helt særlig måde. Nemlig på DGI Landsstævnet! Landsstævnet...
Se mere
Nordfyns Efterskole får nye lokaler til eSport

eSportslinjen får nye lokaler

Nyt byggeri Vi har mange visioner for skolens fremtid. Skolen skal blandt andet have et ansigtsløft, så faciliteterne forbedres og bliver mere...
Se mere