fbpx
Musical på Nordfyns Efterskole 2022

24-08-2021

Masser af tid til linjefag og fordybelse

Linjefagene på Nordfyns Efterskole

Linjefagene er en stor del af livet på Nordfyns Efterskole. Det er på linjefagene, eleverne får lov til at nørde og fordybe sig i deres interesse. De møder andre ligesindede og kan dygtiggøre sig i netop dét, de elsker!

Med 3 skoleuger bag os, er det allerede tid til 2 linjefagsdage tirsdag og onsdag. Her kan eleverne få kickstartet deres linjefag – i det bedst tænkelige vejr!

Kunstlinjen har pakket rygsækkene og er taget til Aros i Aarhus. Fodboldlinjen træner på livet løs og spiller deres første kampe, imens Danselinjen øver og skal ud og filme på onsdag. 

Springlinjen har besøg af parkourinstruktører, Musiklinjen øver individuelt på deres instrumenter – og spiller også sammen, selvfølgelig! Esportslinjen får spillet en masse spil og kampe både foran computerne, men også på Beachvolleybanen eller er en tur i styrketræning. 

Det er dage fyldt med aktiviteter, oplevelser – og ikke mindst nørderi!

Læs flere nyheder

Skitur til Østrig

Hele skolen var på skitur I uge 14 var hele skolen på skitur til Neukirchen, Østrig.   For mange var det første gang på ski … men på trods af dette...
Se mere

12-timersløbet

Løb for velgørenhed! Det var en laaaang, men god dag, da vi løb vores årlige '12-timersløb' i onsdags. Eleverne har arbejdet på høj tryk for at...
Se mere