fbpx
Musical på Nordfyns Efterskole 2022

23-09-2024

Giv den gas på eSport med Gaming eller CS2

Elsker du også at game? På Nordfyns har vi et stærkt fællesskab om gaming. Her møder du andre ligesindede, der vil blive bedre til deres foretrukne spil – og gøre det sammen med andre.

Vi introducerer nu to forskellige retninger på vores eSportslinje; CS2 og Gaming.

CS2

CS2 er for dig, der bare ELSKER at spille Counter-Strike 2. Her dyrker vi spillet og alle dets facetter. Du bliver dygtigere til både de teoretiske, taktiske og tekniske aspekter af spillet – og gør det i samarbejde med dine efterskolekammerater. En vigtig del af at blive dygtige er nemlig kommunikation og god holddynamik.

Dit niveau på forhånd er ikke så vigtigt. Så længe du har lyst til at udvikle dig og er klar på at deltage i konkurrencer.

Gaming

På Gaming på NFE dyrker vi lige netop de computerspil, du er interesseret i. Det kan være CS2, men her har du også mulighed for at prøve andre spil i løbet af året – sammen med andre, der også gerne vil udforske hele gaming-universet.

Uanset hvilket spil, vi fordyber os i, har vi fokus på at blive dygtigere sammen og udvikle vores strategiske tænkning. Og så går vi naturligvis op i, at vi har det sjovt sammen imens.

Du kan læse nærmere om linjefaget og de to retninger lige her.

 

Læs flere nyheder

12-timersløbet

Løb for velgørenhed! Det var en laaaang, men god dag, da vi løb vores årlige '12-timersløb' i onsdags. Eleverne har arbejdet på høj tryk for at...
Se mere
Nordfyns Efetrskole laver High School Musical

Musicaluge

Traditionen tro deltog alle skolens elever i årets musicaluge. Det har været en hektisk, men FED uge, hvor der var fart over feltet. ”High School...
Se mere